Voita Nokia 7.2 64 GB älypuhelin (arvo 299€) jakamalla kotoilufiiliksesi tai -vinkkisi Oulu247-sovelluksessa!

Osallistu käyttämällä #oulu247-aihetunnistetta.

Jaa

Jaa kotoilufiiliksesi tai -vinkkisi tai mitä tahansa muuta sisältöä Instagramissa ja Twitterissä käyttämällä #Oulu247-merkintää. Facebookissa lisää julkaisuun  @Oulu247-tilimaininta. Voit halutessasi jakaa ja osallistua myös ilman sosiaalisen median tiliä lataamalla Oulu247-sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta.

Osallistu

Osallistut samalla kaupunkimedian tekemiseen, sillä #Oulu247-aihetunnisteella merkitty sisältö näkyy Oulu247:n Ihmisiltä-osiossa. Viesteillä voi kestää 5–10 minuuttia ilmestyä näkyville sovellukseen. Jokaisella viestillä parannat mahdollisuuksiasi voittaa arvonnassa!

Voita

Sisältö, joka on lähetetty 20.4.–21.5.2020 välisenä aikana on automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram- Twitter- tai Facebook-tilille yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Lataa Oulu247-sovellus

Kilpailun viralliset säännöt
 • Järjestäjä
  Arvonnan järjestää Kaleva365 Oy, Solistinkatu 4, 90140 Oulu (jäljempänä järjestäjä).

 • Arvonnan kesto
  Osallistumisaikaa arvontaan on 20.4.–21.5.2020. Arvonta suljetaan 21.5.2020 klo 23.59. Voittaja arvotaan seuraavana arkipäivänä. Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai viestin lähettäneen sosiaalisen median tilin kautta yksityisviestillä.

 • Palkinto
  Palkintona on Nokia 7.2 64 GB älypuhelin. Palkinnon arvo on 299€.

 • Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla sisältöä Oulu247-palveluun. Tämän voi tehdä julkaisemalla sisällön Instagramissa tai Twitterissä käyttäen #oulu247-aihetunnistetta. Myös Facebookista voi julkaista käyttämällä aihetunnisteen lisäksi tekstissä @oulu247-sivustomainintaa.  Sisältöä voi lähettää myös suoraan Oulu247-sovelluksesta Ihmisiltä-välilehdeltä. Tilin, jolla aihetunnistetta/merkintää on käytetty, on oltava julkinen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheistä osallistumisessa. Arvontaan eivät voi osallistua järjestäjän kilpailun suunnittelussa ja toteutuksessa olleet henkilöt (Kaleva365 Oy ja alihankkijat).

 • Kuka voittaa arvonnassa?
  Järjestäjä arpoo voittajan sattumanvaraisesti arvontakoneella. Yhdelle käyttäjätilille tai sähköpostille rekisteröidyt viestit lasketaan mukaan arvontaan yksitellen.

 • Voittajien nimien julkistaminen
  Arvonnassa voittaneelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan voittanjan sosiaalisen median tilille yksityisviestillä tai sähköpostitse. Sen lisäksi osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjällä on oikeus julkaista osallistujan nimimerkki voiton yhteydessä.

 • Palkinnon luovutus
  Järjestäjä toimittaa palkinnon kohtuullisessa ajassa arvonnan jälkeen tai erikseen sovittuna ajankohtana. Järjestäjä maksaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron

 • Järjestäjän vastuu
  Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja palkinnon tarjoavan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 • Palkintojen vaihto
  Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun.

 • Viralliset säännöt
  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

 • Rekisteriseloste
  Rekisterin ylläpitäjä: Kaleva365 Oy Rekisteri koostuu sivustolla olevien ehdotusten mukana annetuista yhteystiedoista. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen. Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot: Nimi, käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite.

  Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Tutustu Kaleva365 Oy:n arvontojen ja kilpailujen arvonta- ja kilpailukohtaiseen rekisteriselosteeseen TÄÄLLÄ.

 • Oikeudet
  Osallistumalla arvontaan ja julkaisemalla #oulu247-aihetunnisteella annat Kaleva Medialle oikeuden julkaista sosiaalisessa mediassa lataamaasi sisältöä automaattisesti myös Oulu247-palvelussa. Oulu247-palvelun ylläpitäjä voi harkintansa mukaan poistaa sopimattoman sisällön. Käyttäjän sosiaalisessa mediassa myöhemmin tekemät sisältöjen muokkaukset tai poistaminen eivät välttämättä päivity uudestaan Oulu247-palveluun. Osallistuja voi halutessaan myös itse pyytää sisällön poistamista Oulu247-palvelusta lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@oulu247.fi.