Tietoa palvelusta

Oulu247 on oululaisille tarkoitettu uusi mobiilisovellus. Palvelun ydinajatuksena on Kaleva Median kaupunkilehtien oman sisällön lisäksi koostaa kaupunkilaisille hyödyllistä, paikallista ja ajankohtaista sisältöä sosiaalisen median kanavista ja alueellisten toimijoiden RSS-feedeistä.

Sisältö tarjotaan helppokäyttöisessä ja miellyttävässä muodossa. Kaupunkilaisten arkea helpottaessaan palvelu auttaa samalla yksittäistä julkaisijatahoa saamaan tavanomaiselle somejulkaisulleen laajemman yleisön.

Olennaista uudessa palvelussa on kattava tapahtumakalenteri. Lisäksi paikallisten yritysten tarjous- ja muu käyttäjiä palveleva kaupallinen ilmoittelu on Oulu247:n kautta helposti nähtävissä.

Oulu247:n fokus on vahvasti tässä hetkessä ja tulevassa. Sen sisältö päivittyy jatkuvasti. Palvelu on kuluttajille maksuton.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kaupunkimedia tarkoittaa?

Oulu247 on tarkoitettu oululaisille ja Oulussa asioiville hyödyllisenä ja viihdyttävänä palveluna. Sitä tehdään yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Taustalla on kuitenkin Kaleva Media, joka suurena mediatalona tuo palveluun riippumatonta journalistista sisältöä ja luotettavuutta.

Kuka palvelun tarjoaa?

Palvelun tarjoaa Kaleva Median kaupunkilehdet. Sisällöt koostetaan Kaleva Median omasta tuotannosta ja lisäksi lukuisten oululaisten toimijoiden RSS-feedeistä ja sosiaalisen median kanavista. Kaikki julkaisijat ja lähteet voit tarkistaa tästä listasta. Sovelluksen äänet tarjoaa ZAPSPLAT.

Mitä sovellus maksaa?

Sovellus on kuluttajille ilmainen, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään.

Miten voin osallistua Oulu247:n tekemiseen?

Jos haluat saada esimerkiksi paikallisen yhteisön somekanavan osaksi Oulu247:n sisältöä, ota yhteyttä info@oulu247.fi. Mikäli teet sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) julkisen päivityksen, jossa käytät hashtagia #oulu247, voimme harkintamme mukaan julkaista tuottamaasi paikallista sisältöä. Myös sovellus mahdollistaa viestin lähettämisen lomakkeen kautta.

Valitsin seurattavaksi aiheeksi urheilun, mutta saan sisältöä, joka ei sovi kyseisen aiheen alle. Miksi näin?

Kehitämme Oulu247:ää ja sen avainsanoitusta jatkuvasti, jotta käyttäjät voisivat entistä tarkemmin valita itseä kiinnostavaa sisältöä. Käyttökokemus paranee koko ajan.

Kuinka voin mainostaa Oulu247:ssä?

Ota yhteyttä mainokset@oulu247.fi tai soita 044 799 5900.

Ota yhteyttä

Toimitus

info@oulu247.fi

Kaleva Media
Solistinkatu 4, 90140 Oulu

Yrityspalvelut

044 799 59 00
mainokset@oulu247.fi

Kaleva Media
Solistinkatu 4, 90140 Oulu